انواع روشویی‌ کابینتی

انواع روشویی‌ کابینتی

انواع روشویی‌ کابینتی

روشویی‌ کابینتی ها را می‌توان بسته به متریال مورد استفاده، نحوه نصب‌آن‌ها و هم‌چنین شکل ظاهری‌شان به چند دسته مختلف طبقه‌بندی کرد. با این حال، انواع و اقسام آن‌ها عبارتند از:

روشویی‌ های کابینتی سنگی

استفاده از سنگ‌های مصنوعی در کابینت‌ها و روشویی‌های کابینتی چند سالی است که به شدت رواج یافته است. به ویژه وقتی پای دکوراسیون ایرانی و کلاسیک در میان است، استفاده از این روشویی‌ها می‌تواند زیبایی سرویس بهداشتی شما را دو چندان کند. سنگ‌های مصنوعی در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی تولید شده و عرضه بازار می‌شوند و از این رو، دست کاربران برای انتخاب باز است. این سنگ‌ها که تحت عنوان سنگ‌های کورین شناخته می‌شوند، در برندهای داخلی و خارجی در اختیار کاربران قرار گرفته‌اند. برخی از مارک‌های معتبر سنگ کورین ایرانی عبارتند از:

  • اورانوس
  • آتیستون
  • تکسانیت
  • سوپراستون
  • فابریون

البته بدون شک، در اغلب موارد مارک‌های خارجی از نظر کیفیت نسبت به برندهای مشابه ایرانی بهتر هستند اما قیمت، گاهی باعث می‌شود تا از میان این دو، وطن ‌پرستانه‌تر انتخاب کنیم!

روشویی‌ های کابینتی چوبی

استفاده از چوب، به ویژه وقتی قرار باشد روی آن کار شده و کنده‌هایی نیز وجود داشته باشد، بدون شک زیبا‌ترین روشویی ایرانی می‌شود. با این وجود، قیمت تمام شده مصنوعات چوبی بسیار بالاست و احتمالا در صورتی که به این قبیل روشویی‌ها علاقه داشته باشید، حسابی باید سر کیسه را شل کنید.

روشویی‌ های کابینتی فلزی

با وجود این‌که استفاده از فلز، به ویژه ورق‌های فولادی در سرویس‌های بهداشتی، که مدام در معرض رطوبت هستند چندان کار عاقلانه‌ای نیست، اما می‌توان با تکیه بر رنگ‌های کوره‌ای با کیفیت، یا استفاده از آلومینیوم و فلزاتی از این دست، یک روشویی کابینتی فلزی داشت.

روشویی‌ کابینتی ام‌دی‌اف

این روشویی‌ها خوراک من، و امثال افرادی نظیر من است که برایشان قیمت هر چیز، مهم‌تر از کیفیت آن است! استفاده از ام‌دی‌اف در روشویی‌های کابینتی می‌تواند در کنار قیمت فوق‌العاده موجه اقتصادی، تنوع طرح و رنگ فوق‌العاده‌ای نیز به شما بدهد. ضمن این‌که دسترسی به این متریال نیز نسبت به سایر انواع آن ساده‌تر است و همه جا می‌توان آن را سفارش داده یا تهیه کرد.

روشویی‌ کابینتی دیواری

از این‌جا به بعد، از مبحث متریال خارج شده و به موضوع شکل ظاهری روشویی‌های کابینتی می‌پردازیم. روشویی‌های کابینتی دیواری، آن دسته از روشویی‌های کابینتی هستند که کابینت آن‌ها بدون پایه است و به دیوار نصب شده است.

این قبیل روشویی‌ها، بسیار پرطرفدار هستند اما باید دقت داشته باشید که در صورت انتخاب آن‌ها، دست شما برای انتخاب سنگ روشویی کمی بسته می‌شود. در صورت استفاده از سنگ‌های سنگین یا حتی متریال سنگین، احتمال دارد کابینت نتواند وزن را تحمل کرده و عمر کوتاهی داشته باشد.

روشویی‌ کابینتی پایه‌دار

این روشویی‌های کابینتی متداول‌ترین نوع روشویی‌های کابینتی از نظر شکل ظاهری هستند. روشویی‌هایی که کابینت آن‌ها معمولی و دارای پایه است. حال آن‌که متریال آن چیست، این پایه‌ها و درب‌ها به چه صورت کار شده‌اند یا ابعاد و اندازه آن چگونه است، دارای تنوعی بی‌نهایت است.

روشویی‌ کابینتی باز

این روشویی‌های کابینتی بیشتر حالت ژورنالی دارند. روشویی‌هایی که زیاد تناسبی با سرویس‌های بهداشتی ما ندارند. با این حال، روشویی‌هایی هستند که بدون درب و غیره ساخته می‌شوند و تقریبا یک قفسه برای چیدن لوازم هستند تا کابینت.